Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2011

Η Ελλάδα είναι ακριβώς σαν μια πίτα!!!

" Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι ακριβώς σαν μια πίτα...Η μισή ανήκει σε 200 οικογένειες , άντε 300(Κοκκαλαίοι,Βαρδινογιανναίοι κτλ.)!!!Από το υπόλοιπο 50% , ένα 25% ανήκει σε 4-5.000 σκύλους ράτσας(Παπανδρεϊκοί , Πάγκαλοι , Μητσοτακαϊοι κτλ.).Ένα 20% σε 1.000.000 απλούς σκύλους/κόπρους που φωνάζουν(βολεμένοι σε ΔΕΚΟ και κάτι Μανιατόσογα που από τα 10 μέλη τα 11 είναι δημόσιοι υπάλληλοι κτλ.).Και ένα 5% σε 9.000.000 Έλληνες...Ζήτω το Έθνος!!! Black Stallion "

2 σχόλια:

  1. ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΜΑΝΙΑΤΟΣΟΓΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΡΕ ΞΕΚΟΛΙΑΡΗ! ΕΠΕΙΔΗ ΓΥΡΝΑΣ ΣΤΑ ΜΑΝΙΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ 5 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΝΙΑΤΩΝ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΜΑΝΙΑΤΟΣΟΓΑ;; ΕΛΑ ΕΔΩ ΚΑΤΩ ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΗ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΝ ΤΑ ΜΑΝΙΤΟΣΟΓΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ! ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ;; ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΝΟΥΣ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ;; ΠΛΥΝΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΑΡΙΚΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΑ ΜΑΝΙΑΤΟΣΟΓΑ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΟΥ ΡΕ ΣΒΟΥΝΙΑ. ΑΝΤΕ, ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΗΓΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΝΙΑΤΟΣΟΓΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΑΝ Ο ΣΒΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ, ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ(ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ)!!! ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΜΑΝΙΑΤΟΣΟΓΑ ΣΤΑ ΜΑΝΙΑΤΙΚΑ???ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ Η' ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ "ΕΛΛΗΝΑ" ΚΑΙ "5 G" ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΟΡΙΤΣΑ!!!ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΡΕ ΜΑΓΚΑ!!!ΚΙ ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ !!!ΑΜΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΣΤΗ ΨΩΛΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ BLOG ΕΙΣΑΙ "ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΟΥΛΟ" !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή