Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

300 Ελληνίδες στο χαρέμι του Χαμάντ*!!!

" *(ο Χαμάντ αλ-Θάνι είναι ο πρωθυπουργός του Κατάρ από το 2007 και μέλος της Βασσιλικής δυναστείας).
  ...Οι δηλώσεις αυτές έρχονται μερικές ημέρες μετά την παρουσίαση από τον Ισπανό αρχιτέκτονα Χοσέ Αθεμπίγιο του σχεδίου για την ανάπλαση της έκτασης του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, για την οποία το Κατάρ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον.
Η κυβέρνηση πρόκειται να διαμορφώσει το τελικό σχέδιο για την αξιοποίηση της έκτασης, με βάση την πρόταση Αθεμπίγιο, αλλά και άλλες προτάσεις που έχουν διατυπωθεί για το Ελληνικό και θα ακολουθήσει διεθνής πρόσκληση εκδήλωσης μη δεσμευτικού ενδιαφέροντος από τους επενδυτές.
Οι δηλώσεις του Χαμάντ αλ-Θάνι έγιναν στο πλαίσιο κοινής συνέντευξης Τύπου με τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου και επικεφαλής του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.
Το μνημόνιο Ελλάδας-Κατάρ που υπεγράφη πέρυσι το φθινόπωρο προβλέπει επενδύσεις ύψους έως 5 δισ. δολαρίων μεταξύ άλλων σε real estate, τουρισμό, μεταφορές, κ.α. Ο πρωθυπουργός του Κατάρ ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ότι έχει συσταθεί κοινή επιτροπή μεταξύ των δύο χωρών, που εξετάζει τα νομικά ζητήματα για την υλοποίηση των επενδύσεων. ΓΑΜΑΝΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ , ΓΑΜΑΝΕ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ , ΓΑΜΑΝΕ ΟΙ ΦΙΝΛΑΝΔΟΙ...ΓΑΜΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠ'ΤΟ ΚΑΤΑΡ!!!ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΜΑΣΟΝΩΝ(ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΚΛΕΓΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ) "ΣΚΥΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ" ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟ , ΑΣΙΑΤΗ Ή ΚΑΙ ΑΡΑΒΑ!!! "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου