Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2011

" Τα μοναδικά 2 μυστικά για να σας αγαπήσει μια Ελληνίδα!!! "

" Πολλοί έμπειροι και μη θα αναρωτιέστε σίγουρα σε διάφορες περιόδους της ζωής σας "Γιατί με χώρισε τότε αυτή η καριόλα?" ή "Γιατί μου κάνει μούτρα το γκομενάκι τώρα τελευταία?" κ.ό.κ ... Ή πόσοι από σας έχουν ξοδέψει ολόκληρες περιουσίες σε σαρδανάπαλους συγγραφείς βιβλίων ή μεθόδων (με πληρωμή φυσικά με πιστωτικές κτλ. κάρτες μέσω ίντερνετ) ή ακόμα και διάφορους σεξολόγους/ψυχολόγους που για να σας κάνουν πελάτες μέχρι και να σας πείσουν ότι έχετε πρόβλημα είναι ικανοί! Μεθόδοι όπως το Κάμα Σούτρα είναι παντελώς άχρηστες ειδικά για τα Ελληνικά δεδομένα και ιδιαίτερα την Ελληνίδα . Φυντάνια του τύπου "Πώς να κατακτήσετε όποια γυναίκα θέλετε,μάθε τώρα!" που γέμισε το facebook ,είναι παντελώς γελοία και στοχεύουν στην απελπισία του μέσου άντρα ώστε να τους στείλει την συνδρομή και μετά να του πουν τα αυτονόητα! Φίλοι μου τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά και θα σας δώσω τα μοναδικά 2 μυστικά για να σας αγαπήσει η οποιαδήποτε Ελεϊνίδα ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!!! Νούμερο 1 και βασικότερο : OΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ , ΑΦΘΟΝΟ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΡΕΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΚΑΛΟΖΩΪΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗ/ΜΑΓΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ.
Νούμερο 2 και λιγότερο σημαντικό πλην όμως απαραίτητο για να μην σας τα φορέσει (αν και πάλι δεν μπορείτε να είστε σίγουροι 100%) : ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟ ΠΟΥΤΣΟ!!!

*(Σε καμμία περίπτωση με τις καριόλες τις Ελληνίδες δεν μπορεί κανείς να είναι 100% σίγουρος ακόμα και τα πάντα αν τους παρέχει.Αλλά με τα απλά αυτά προσόντα θα μπορείτε να έχετε όποια γυναίκα και ακόμη περισσότερο όποια Ελληνίδα θέλετε.) "

2 σχόλια:

  1. TO ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Η ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΟΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΛΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΙΨΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΕΣ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥΛΙ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΥΡΑ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή